Ontmoet Het Letterpunt team

Hallo! Wij zijn Fee, Trui, Fien en Heleen: het team van logopedistes achter Het Letterpunt.

Wij staan in voor de logopedische begeleiding van kinderen en jongeren tot 18 jaar. 

Omdat ik enorm fier ben op dit team, stel ik hen met veel plezier even aan je voor.

Heleen: de jongste van het team

Heleen is onze jongste collega. Sinds augustus is ze part of the team. Je kunt bij Heleen terecht voor de behandeling van taalontwikkelingsstoornissen, leerstoornissen, fonologische articulatiestoornissen en de behandeling van afwijkend mondgedrag. Lees hier meer over Heleens expertise.

Fee: de praktijkcoördinator

Fee (a.k.a. myself) is de praktijkcoördinator van Het Letterpunt. Naast het coördineren van de praktijk, focust Fee zich op de behandeling van taalontwikkelingsstoornissen, leerstoornissen, fonetische articulatiestoornissen en studiebegeleiding. Lees hier meer over Fee.

Trui: Typ10-expert van het team

Trui werkt sinds september fulltime in de praktijk. Zij staat in voor de behandeling van taalontwikkelingsstoornissen, leerstoornissen en fonologische articulatiestoornissen. Daarnaast organiseert en begeleidt Trui de Typ10-lessen in onze praktijk. Meer over Trui vind je hier.

Fien: de ergotherapeute van het team

Fien is logopediste en ergotherapeute. Fien helpt kinderen met fijnmotorische problemen, taalontwikkelingsstoornissen en leerstoornissen. Maak hier kennis met Fien.

Hou onze blog zeker in de gaten, want er komen persoonlijke interviews aan met elk teamlid. Zo kan je met elk van ons kennismaken voor je een afspraak boekt.

Foto’s door Yukographer.

Vond je dit een interessant artikel? Misschien ga je dit ook graag lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Het Letterpunt

Over Het Letterpunt

Het Letterpunt is een multidisciplinaire praktijk van logopedisten, een ergotherapeute, een kindercoach en een psychologisch consulente. Dankzij onze verschillende expertises begeleiden wij kinderen met aandacht voor het totaalplaatje.