Logopedie Fee wordt… Het Letterpunt!

De praktijk Logopedie Fee blaast dit jaar 10 kaarsjes uit. En hoe kunnen we dat beter vieren dan met een volledige rebranding? Tijd voor een nieuwe naam, een nieuwe website, en een nieuw jasje.

Meer dan Fee, meer dan logopedie

We zijn het jaar 2011. Fee is logopediste en richt direct haar eigen praktijk op: Logopedie Fee. De naamkeuze is vrij evident.

Fastforward naar 2021. De praktijk groeide uit tot een multidisciplinaire groepspraktijk: Fee bleef niet alleen Fee maar kreeg een team, en logopedie was ook niet langer enkel logopedie.

Je kunt ondertussen voor zoveel meer terecht bij ons, hoewel de focus nog steeds op logopedie ligt. De vorige naam dekte dus niet meer de hele lading van wat we doen, en de tijd voor een nieuwe naam was aangebroken… En zo werden we: Het Letterpunt.

Focus op kinderen en jongeren

Door de jaren heen evolueerde de praktijk bovendien tot een kinderen- en jongerenpraktijk. Wij hebben enorm veel voeling met het werken met kinderen en jongeren en bouwden hier de afgelopen jaren expertise in op. Daarom verwijzen we volwassenen vanaf 2021 door naar collega’s in de buurt.

Ben je benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan zeker een kijkje bij ons aanbod. Wil je het team leren kennen, dan kan dat hier!

Vond je dit een interessant artikel? Misschien ga je dit ook graag lezen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Het Letterpunt

Over Het Letterpunt

Het Letterpunt is een multidisciplinaire praktijk van logopedisten, een ergotherapeute, een kindercoach en een psychologisch consulente. Dankzij onze verschillende expertises begeleiden wij kinderen met aandacht voor het totaalplaatje.